Camper Centrum Baarn geen uitdaging is hun te groot

Trek je eigen plan en maak je camper zoals jij ‘m hebben wilt. Zij bouwen Buscampers met Reimo modulaire camperinrichtingen. Met of zonder hefdak, 2, 3 of 4 zit- en slaapplaatsen. De mogelijkheden zijn eindeloos. Maak een vrijblijvende afspraak bij dit bedrijf in Baarn en aan de hand van lopende projecten, meubel/ kleurstalen en de nodige boekwerken laten ze zien wat de mogelijkheden zijn waarop je zelf je camper naar wens kan samenstellen.

Camperinbouw, accessoires en onderhoud

Ze houden rekening met je budget en kijken samen hoe ze daarmee het optimale resultaat kunnen behalen. Ze bouwen campers zowel van alle gemakken voorzien als helemaal basic. Ze maken hiervoor zoveel mogelijk gebruik van de meubelinbouw en hefdaken van het topmerk Reimo. Top afwerking tegen een aantrekkelijke prijs.

Het begint met een goed gesprek

Heb je een goed idee of weet je juist niet waar je moet beginnen, maak een afspraak met hun. Dan zullen ze in een vrijblijvend gesprek de mogelijkheden en onmogelijkheden rondom het bouwen van je camper bespreken. Ze geven eerlijke adviezen en uiteindelijk is het belangrijkste dat ze luisteren naar wat je belangrijk vindt aan je nieuwe camper. Een goed gesprek kost niets, en de koffie trouwens ook niet.

Leestip:  Campr onthult met trots het nieuwste model De Outcast
Vakmensen en goed gereedschap

Ze hebben een moderne werkplaats met 5 hefbruggen, eigen zaagmachines, airco apparatuur goed gereedschap en goed opgeleide mensen. De bouw van hun campers, de inbouw van accessoires en onderdelen maar zeker daarna ook het onderhoud en de reparatie van de camper kan allemaal plaatsvinden binnen hun eigen bedrijf. Ze laten je graag zien hoe ze te werk gaan, hoe je camper gebouwd wordt en hoe ze ‘m in topconditie kunnen houden zolang je de camper bezit.

Geen uitdaging is hun te groot

Ze zijn gek op uitdagende projecten. Op de hun site onder de pagina inspiratie kan je via hun verschillende pagina’s inspiratie opdoen voor de bouw van je eigen camper of het verbeteren hiervan. Maar ze laten zich ook graag verrassen met een totaal ander idee waar ze in mee kunnen denken. Of je nu komt voor een complete ombouw naar een camper of je hebt een specifieke aanpassing in gedachte of vragen over inbouw van accessoires, onderhoud of reparatie. Zij denken graag met je mee!

Leestip:  DealerRepair netwerk is Erkend Duurzaam

Alles weten over Camper Centrum Baarn

 1/5 (3)

Wat is je waardering?

1 REACTIE

  1. jullie naam, kwam steeds terug in advertenties
    we hebben nog nooit in een Camper gereden cq gekampeerd, dus willen ons oriënteren
    Amersfoort is dichtbij, dus willen eens een weekje proberen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in