Camper Caravan Wereld biedt het allemaal

Op 13 tot en met 15 september keert Camper Caravan Wereld terug in de Expo Assen. De editie van 2019 wordt gedreven door succes en ambitie: Camper Caravan Wereld gaat nóg groter. Van 7.500 vierkante meter gaan we naar ruim 15.000 vierkante meters

Camper Caravan Wereld is de ideale informatie- en inspiratiebron zodat je goed voorbereid op pad kan met de juiste middelen. Van aanschaf tot huur van nieuwe en gebruikte campers en caravans: Camper Caravan Wereld biedt het allemaal.

CAMPER CARAVAN WERELD

Camper Caravan Wereld is hét evenement in Noord-Nederland als het gaat om campers, caravans en alles wat met kamperen te maken heeft. De perfecte gelegenheid om die ene mobiele woning te vinden die bij je past.

camper caravans wereldTijdens Camper Caravan Wereld kan je je hun huidige camper of caravan vervangen, tips en tricks krijgen voor de zoektocht naar dat ene geschikte model of informatie winnen over het huren van een voertuig voor hun volgende vakantie. Zo ontdek je niet alleen flinke doses inspiratie en informatie, maar ook een divers en groots aanbod aan nieuwe én gebruikte campers en caravans voor messcherpe prijzen van diverse topmerken. Op Camper Caravan Wereld vind je het allemaal onder één dak!

Leestip:  China betreedt Europese campermarkt

Meer weten over Camper Caravan Wereld

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in