Biketrans fietsenlift meer dan 25 jaar vakervaring

Biketrans Fietsenlift – Een lange verre vakantie of een korte trip meer nabij, wat is het fijn als je jou eigen fietsen kunt meenemen wanneer je met de camper erop uit trekt. Misschien wil je speciaal een dagje fietsen, maar graag iets verder van huis. Met de camper, de fietsen achterop, heb je een enorm groot fietsgebied binnen jou bereik.

Je kunt de fietsen binnen in de camper vervoeren, maar dat geeft risico op beschadiging van de fietsen of het interieur. Je kunt jou fietsen ook op een demontabele traditionele fietsendrager zetten. Beiden mogelijkheden resulteren meestal in een lastige en zware klus, zeker als je elektrische fietsen hebt. En dat is nu net de inspanning en stress die je graag wilt ontlopen.

Biketrans fietsenlift gemakkelijk en zonder inspanning

De BikeTrans fietsenlift is de ideale oplossing voor het plaatsen en vervoeren van jou fietsen achterop de camper. Dankzij het gepatenteerd en Tüv goedgekeurde liftsysteem vraagt het plaatsen van jou fietsen nauwelijks fysieke inspanning. Je kunt uitgerust aan uw fietstocht beginnen en ook na terugkeer moeiteloos uw fietsen terugplaatsen.

Leestip:  Camperreis maken door Nieuw-Zeeland: Wat moet je allemaal weten?

Bezit je een lichte scooter (tot 75 kg), ook deze kan gemakkelijk op de BikeTrans fietsenlift worden vervoerd. Het fietsenplateau zakt tot de grond, je rijdt de fietsen er zo op en met een eenvoudige drukknopbediening brengt u het plateau met de fietsen weer omhoog.

De positie van de BikeTrans fietsenlift is zo bepaald dat de achterlichten en het nummerbord van jou camper of caravan vrij zichtbaar blijven. Hierdoor is montage van een extra lichtbalk niet nodig, dit levert je dus ook nog een nuttige besparing op.

Camperbus

Zij hebben tevens een uitvoering voor achter op een camperbus. Het systeem wordt aan de onderzijde van de bus gemonteerd op een U-balk waarin de Biketrans scharniert. De fietsen kunnen op het rek blijven staan terwijl de deuren open zijn.

Leestip:  Campr brengt dit jaar een elektrische camper op de markt.

Alles weten over BIKETRANS® FIETSENLIFT

 5/5 (2)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in