BasCampers van passie tot beroep

BasCampers is een jong camperbouw bedrijf uit Brabant dat zich bezig houd met de inbouw en ombouw van buscampers. BasCampers heeft een grote passie voor techniek en mooie producten. Een persoonlijke benadering is bij BasCampers belangrijk. Jouw vrijheid is hun vakmanschap!

Jouw maatwerk camper

BasCampers maakt maatwerk buscampers voornamelijk op basis van de Volkswagen T5/T6. Deze kan door je zelf worden aangeleverd of zij helpen met het zoeken van een geschikte bus. Bouwen van jouw camper begint dan ook met een persoonlijk gesprek. Jouw wensen stemmen ze af op hun mogelijkheden. Ze werken met diverse modules waarvan je zelf de uitstraling en de samenstelling bepaalt. Zo ontstaat een unieke maatwerk camper. Als ze precies weten wat je wilt maken ze een duidelijke offerte. Daarna gaan ze aan de slag met jouw BasCamper. Tijdens het bouwproces geven ze inzicht in de vorderingen zodat je zich alvast kunt verheugen op jouw eerste trip.

Leestip:  Buscamper Karmann-Mobil Davis 600 met lengtebedden
Even kennis maken

Bas Keijsers is geboren in Venray in 1975 en opgegroeid in het kleine Brabantse dorpje Maashees. Met een autotechnicus als vader lag jij al op jonge leeftijd onder auto’s te sleutelen. De liefde voor de camper begon al vroeg: op zijn 12e bouwde jij samen met zijn vader hun eerste camper.

Met zijn diploma MTS en HTS werktuigbouwkunde op zak heeft hij veel ervaring opgedaan met machineonderhoud, productontwerp, CAD/CAM, ICT en management. In 2015 bouwde jij als hobby zijn eerste eigen camper. Dat gaf zoveel voldoening en inspiratie dat hij besloot om van deze hobby zijn beroep te maken. En begin 2019 is dan ook BasCampers geboren.

Voorbeeld binnenzijde buscamper

De 3 kernwaarden van BasCampers
Vakmanschap

BasCampers, veilig en betrouwbaar. Duurzaam gebouwd voor jaren camperplezier. Stijlvol afgewerkt met hoogwaardige en gecertificeerde onderdelen. Hun garantie voor een waardevaste camper!

Leestip:  Outbase lanceert nieuw model: de ID.Buzz campervan

Veelzijdig

BasCampers bouwt campers met flexibiliteit. Met modules die je zelf samenstelt. Zo bepaalt je hoe je jouw camper gaat gebruiken. Van dagelijks gebruik tot een heerlijke vakantie.

Vertrouwd

BasCampers, gebouwd met passie en aandacht zodat je zorgeloos geniet van jouw camper. En is iets niet helemaal naar wens, dan lossen zij dit op. Snel en goed zoals je van BasCampers mag verwachten.

Website BasCampers: www.bascampers.nl

 5/5 (9)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in