BACKPACKEN – met de nieuwe Cobra tenten van Coleman®

Backpacken is een geweldige manier om te ontsnappen aan de drukte van het dagelijks leven en contact te maken met de natuur. Verken nieuwe paden, aanschouw adembenemende uitzichten en daag jezelf fysiek en mentaal uit. Het stelt je ook in staat om quality time door te brengen met vrienden en familie, onvergetelijke herinneringen te creëren en je los te koppelen van de rest van de wereld. Een betrouwbare, lichtgewicht tent is een must voor elk backpackavontuur. Zie daar de nieuwe Cobra tenten van Coleman.

De Cobra tenten zijn in 2023 vernieuwd en vormen de ideale uitrusting voor elke backpacktrip. De lichtgewicht (2.05 kg en 2.9 kg) tenten zijn gemakkelijk mee te nemen op lange tochten. De aluminium tentstokken bieden niet alleen stevigheid, maar zijn ook zo geconstrueerd dat de tent eenvoudig en snel op te zetten en af te breken is. Zo kun je meer tijd besteden aan het genieten van het buitenleven en ben je minder tijd kwijt aan het opzetten van de tent.

Leestip:  Tentreparaties voor het repareren van kampeertenten

Cobra tentDe tenten kunnen flinke regen weerstaan, dankzij een waterdicht tentdoek met een waterkolom van 3.000 mm. Elke Cobra tent bevat eveneens een waterdicht grondzeil om jou en je spullen droog te houden. Het ontwerp in de vorm van een wig maakt dat wind
geen grip krijgt. Daarmee is de tent een zeer betrouwbare keuze voor reizen in wisselende weersomstandigheden.

De Cobra’s zijn verkrijgbaar in twee verschillende maten, de tweepersoons Cobra 2 en de driepersoons Cobra 3, waardoor er een Cobra is voor individuele backpackers, koppels en zelfs voor kleine gezinnen. De ingang over de gehele lengte van de tent maakt deze gemakkelijk toegankelijk. Een kleine luifel aan de zijkant dient als ideale plek om schoenen en overige kampeeruitrusting te stallen.

Laat je uitrusting je er niet van weerhouden om de schoonheid en het avontuur van het backpacken te ervaren. Vertrouw op de Cobra tenten van Coleman om je comfortabele en betrouwbare beschutting te bieden tijdens de volgende onvergetelijke reis.

Leestip:  Coolste accessoire op de camping

Cobra tenten van Coleman

 

 

 

 

 

Website Coleman®: www.coleman.nl

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in