Camping las Dunas aan de baai

Al vele jaren is Las Dunas één van de meest geliefde familiecampings van heel Europa. Vele internationale prijzen en onderscheidingen staven de kwaliteit en hygiëne van hun faciliteiten. Maar veel belangrijker voor hun zijn de vele families die jaar in jaar uit terugkeren en genieten van goede service en klantgerichtheid op een heerlijk schone camping direct aan het strand.

 

Las Dunas

Camping las Dunas ligt aan de prachtige baai van Rosas aan de Spaanse Costa Brava. Het zonnige en warme mediterrane klimaat, het brede strand, de grote vlakke standplaatsen en comfortabele bungalows en mobile homes, evenals de heerlijke Spaanse keuken garanderen een vakantie waarin je tot rust komt of lekker actief bezig bent. Mochten er voor je, na het bezoeken van hun website nog vragen onbeantwoord blijven, aarzel dan niet en neem contact met ze op. Hun team helpt je graag verder.

Leestip:  Ontdek Boerderijcamping Het Varsenerveld
De Camping

De standplaatsen COMFORT PLUS, COMFORT PLUS CENTRAAL en COMFORT PLUS WIFI zijn ongeveer 100 m² (10m x 10m) groot, hebben gazon en zijn van elkaar gescheiden door heggen. De plekken zijn uitgerust met een wateraansluiting en afvoer, evenals een stroomaansluiting van 10 ampère. Mocht je willen reserveren, wat we in juli en augustus aanbevelen, kan je jou aankomst- en vertrekdag vrij kiezen. Er is geen minimale verblijfsduur en je krijgt een concreet nummer toegewezen. Bij de prijs is één voertuig inbegrepen dat op de plek geparkeerd kan worden.

Faciliteiten

Op een topcamping als Las Dunas ontbreekt het niet aan winkels waar je de meest uiteenlopende kampeerartikelen, souvenirs en boodschappen vindt. Elke dag vers boord in hun bakkerij, souvenirs en kranten, de laatste strandmode en een grote supermarkt.

De winkels van camping las Dunas liggen dicht bij elkaar wat het inkopen vereenvoudigt. In de supermarkt met air-conditioning vind je alles wat je thuis ook in een supermarkt kan verwachten: een slagerij, vers fruit en verse groenten, vers brood in de bakkerij, zuivel en een grote selectie aan wijn uit de regio en andere dranken.

Leestip:  Genieten in hartje Zwartsluis aan het Zwartewater

In de souvenirwinkel tref je ook een groot aanbod aan kampeer- en strandartikelen aan, evenals internationale kranten, cosmetica, sieraden en speelgoed voor de kinderen. In hun kledingwinkel vind je de laatste strandmode.

Veiligheid

Veiligheid is op Las Dunas zeer belangrijk. De gehele dag door is er bewakingspersoneel aanwezig en het gehele terrein is omheind en voorzien van elektronische beveiliging. Badmeesters op het strand en bij het zwembad zorgen voor veilig zwemplezier. Een door een expert ontworpen noodplan wordt met al het personeel doorgesproken en gesimuleerd en aan gasten wordt een evacuatieplan overhandigd. Brandblussers zijn strategisch verdeeld over de camping.

Kijk eens op de site van Camping las Dunas

 5/5 (2)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in