Camping Reeëndal bij het Loenense Bos

Camping Reeëndal is een kleine camping aan de westelijke rand van Loenen, Gelderland. Het opvallendste kenmerk is de rust die de camping uitstraalt. Vanaf de camping loop je direct het Loenense Bos in waar de herten, reeën en wilde zwijnen overal hun sporen achterlaten. Op loopafstand liggen de mooiste natuurgebieden.

De camping is heel rustig gelegen midden in het bos maar wel op loopafstand van het centrum van Loenen voor uw boodschappen. Mooi grasveld met ruime plaatsen omzoomd door blauwsparren en eiken, met zon- en schaduwplekken. Zeer luxe sanitair voorzien van vloerverwarming. Heel veel wandelmogelijkheden. Loenermark en IJsselvallei op fietsafstand.

Faciliteiten

Reeëndal heeft een prachtig grasland met aan één zijde mooie blauwsparren en aan de andere zijde Europese eiken. De plaatsen zijn ruim opgezet en liggen een groot deel van de dag in de zon of in de schaduw. Alle plaatsen zijn voorzien van elektra 10 Amp. Voor tentkampeerders is een apart tentenveld aanwezig.

Leestip:  De nationale kampeerdag: vier én ervaar het kampeergeluk

Het luxe toiletgebouw is geheel voorzien van vloerverwarming. Naast toiletten, douches en afsluitbare wascabines is er een mindervaliden toilet en –doucheruimte inclusief wastafel aanwezig. Op het hele terrein is een gratis Wifi internetsysteem.

Ligging camping Reeëndal

Het centrum van Loenen inclusief supermarkt ligt op ca. 1 km afstand. Ook zijn er diverse gezellige restaurants in het dorp. Voor een uitgebreider winkelaanbod ligt Eerbeek op 5 km afstand. Loenen ligt aan de rand van de Veluwe waar de wandel- en fietsmogelijkheden eindeloos zijn. Het Veluws Zwerfpad loopt langs Reeëndal. Het Trekvogelpad ligt op 10 minuten lopen vanaf de camping. Fietsknooppunten zijn er volop in de omgeving. De IJssel met de schitterende IJsselvallei ligt op fietsafstand. De gezellige steden Deventer en Zutphen liggen binnen 20km vanaf Reeëndal. Loenen ligt tussen de steden Apeldoorn en Arnhem, hier kunt u heerlijk winkelen en uitgaan.

Activiteiten

1. Elke week houden zij een Happy Hour voor de campinggasten. Ervaringen en tips uitwisselen, gezellig met elkaar met een (klein) hapje en een drankje. Je hoeft alleen je stoel mee te nemen.

Leestip:  Kampeerboerderij De Spochthoorn in Nijkerk

2. Regelmatig organiseren zij een barbecue voor de campinggasten. Deze barbecues zijn volledig verzorgd, eten, drinken, tafels, stoelen, alles is aanwezig. Bij regen of kou zorgen ze voor een tent inclusief verwarming.

3. Als je onder begeleiding de omgeving wilt verkennen kunt je meegaan met een wandeling die ze regelmatig organiseren. Ze lopen diverse routes o.a. naar de schaapskooi in de Loenermark, naar Hoeve Delle en Reeënberg, naar de beeldentuin van Bany International met aansluitend een bezoek aan Open Erf de Groote Modderkolk.

Kijk eens op de website van Camping Reeëndal

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in