10 jarig jubileum Caravan- en Kampeercentrum Westland

Caravan- en KampeerCentrum Westland is 1 juli 2009 ontstaan door overname van Campoworld, vestiging ‘s-Gravenzande. Na aanvankelijk gedeelde bedrijfsvoering is deze sinds januari 2014 volledig in handen van Marcel van Beers.

Zij hebben als doel het voorzien in de behoefte van caravans en kampeerartikelen voor de regio Den Haag, het Westland (Maassluis, Vlaardingen, Maasland, ‘s-Gravenzande, Hoek van Holland, Monster, Naaldwijk, Honselersdijk, Kwintsheul, Wateringen) en de Zuid Hollandse eilanden (o.a. Hoogvliet, Hellevoetsluis, Heenvliet, Spijkenisse).

Caravan- en Kampeercentrum Westland

Door te kiezen voor kleine groep gemotiveerde en kundige medewerkers kunnen zij je een persoonlijke benadering en advies bieden.
Wat is gebleven vanuit de Campo world periode is het dealerschap van Hobby en Fendt caravans met daarbij een uitgebreid service centrum bij hun werkplaats aan de Zanddijk. Hier kan je terecht voor alle garantie werkzaamheden en technisch advies. Tevens is dit de plek voor caravan schade herstel (Focwa caravanschade herstelbedrijf), onderhoud en reparatie van alle merken caravans en campers.

Aan de Woutersweg is de showroom van de Hobby en Fendt caravans en tevens de occasionhal met alle merken occasion caravans.
Alle gebruikte caravans worden geleverd met 12 maanden BOVAG garantie (boven 3.500,-). Verder vindt je hier hun uitgebreide kampeerwinkel welke sinds de overname verder is uitgebreid.

logo-ckcwUw dealer van Hobby en Fendt caravans voor de regio Den Haag, het Westland en de Zuid-Hollandse eilanden.

4.5/5 (2)

Wij waarderen je mening!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Bevestiging *